ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η επιμονή μου να θέτω υπεράνω όλων την αλήθεια και να μην ενδίδω σε «πιέσεις» οδήγησε στην επαγγελματική (συγγραφική) απομόνωσή μου. Ύστερα από μια μακρά περίοδο κατά την οποίαν το μοναδικό διαθέσιμο βήμα έκφρασης ήταν η σελίδα μου στο FB, αποφάσισα να ιδρύσω το ηλεκτρονικό περιοδικό ΕΛΛΑΣ, το οποίο για την ώρα διαχειρίζομαι μόνος.

Η ενδελεχής έρευνα, η αξιόπιστη μεταφορά ξενόγλωσσων κειμένων στην ελληνική γλώσσα, και η συγγραφή τεκμηριωμένων άρθρων ή δοκιμίων απαιτούν χρόνο και χρήματα τα οποία δεν μου περισσεύουν. Αλλά είμαι ευγνώμων γιατί την προσπάθειά μου στηρίζουν φίλοι και αναγνώστες σαν εσάς.

Αν σας αρέσουν αυτά που διαβάζετε και θέλετε να συνεισφέρετε στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη του HellasMag, κάντε μια δωρεά. Οποιοδήποτε ποσό, ακόμα και το μικρότερο, είναι υπερπολύτιμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και δεσμεύομαι να δικαιώσω την βοήθειά σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου, για οποιονδήποτε λόγο, στέλνοντάς μου email στην διεύθυνση: george.michail@mail.com – Γιώργος Β. Μιχαήλ, Συγγραφέας-Ερευνητής.