Μαθήματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Τι πρέπει να κάνουμε – Δείτε το βίντεο

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ

Είμαστε πλέον πολλοί αυτοί που έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η κατάσταση έχει φτάσει σχεδόν στο απροχώρητο. Και ψάχνουμε τρόπους να αντιδράσουμε, για να σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους εναλλακτικούς ιστότοπους ακούγονται συχνά φωνές για ξεσηκωμό. Αλλά τι είδους ξεσηκωμός θα μπορούσε να γίνει; Και απέναντι σε ποιον; Και με τι μέσα;

Κινητοποιήσεις, που θα βυθίσουν την χώρα στο χάος, το μόνο που θα πετύχουν είναι να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των Υπάτων που προσπαθούν να κυβερνήσουν τον κόσμο ολόκληρο. Το χάος επιζητούν, για να φέρουν μέσα από αυτό την δική τους νέα τάξη.

Ας μην παρασυρόμαστε, λοιπόν, από τις πολεμικές κραυγές των θερμόαιμων, των οποίων άλλωστε τα κίνητρα και τους στόχους είναι δύσκολο να διαβλέψουμε.

Ό,τι συμβαίνει στην δική μας χώρα, συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις χώρες του δυτικού κόσμου -και όχι μόνον.

Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, μετά την εκλογή της κυβέρνησης Μπάιντεν, πολλοί πατριωτικοί πυρήνες με νηφάλια σκέψη αναζητούν τρόπους για να επιστρέψει η χώρα εκεί που συνταγματικά ανήκει: στον λαό της.

Το παρακάτω βίντεο, από το κανάλι του EL.gr στο Rumble, μπορεί να μας δώσει αρκετή τροφή για σκέψη. Δείτε το:

Αν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις, υποστήριξε την προσπάθειά μου με μια δωρεά.

Η λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα αγριεύει. Ας μην χάσουμε επαφή. Εγγράψου, για να λαμβάνεις ειδοποίηση στο email σου για κάθε νέο άρθρο: