Δύο εταιρείες, η BlackRock και η Vanguard, ελέγχουν το μέλλον – Η παραγωγή τροφίμων και η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Πηγή: Banking News

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι εξελίξεις στις ΗΠΑ, καθώς, όπως προκύπτει, οι δύο κολοσσοί BlackRock και Vanguard έχουν σχεδόν τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής και διανομής τροφίμων.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι δυστοπικό…

H BlackRock και h Vanguard είναι από τους κορυφαίους επενδυτικούς οίκους στις ΗΠΑ. Η ύπαρξή τους και η συνεχιζόμενη επιτυχία τους έχουν να κάνουν με την συσσώρευση δύναμης και με το να βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας όταν υλοποιηθεί πλήρως το Great Reset. Δεν τραβούν την ίδια προσοχή με άτομα όπως ο Klaus Schwab, ο Bill Gates, ή ο Barack Obama, αλλά βρίσκονται σε σύμπλευση με τις μηχανορραφίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και είναι σχεδόν σίγουρα η κινητήρια οικονομική δύναμη πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι ελλείψεις τροφίμων

Το θέμα με τα φερόμενα κρυφά σχέδια των δύο επενδυτικών κολοσσών αναδεικνύει ο ιστότοπος Noqreport.com. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, το δεδομένο είναι πως έρχονται ελλείψεις τροφίμων:

Δεν μιλάμε για τον υψηλό πληθωρισμό που βλέπουμε σήμερα, ή για την μειωμένη διαθεσιμότητα ορισμένων τροφίμων. Μιλάμε για πλήρεις ελλείψεις τροφίμων, σε επίπεδο Βενεζουέλας, όπου οι Αμερικανοί θα στέκονται στην ουρά για ώρες, για να λάβουν περιορισμένες προμήθειες από μια «καλοπροαίρετη» κυβέρνηση. Μιλάμε για λεηλασίες, ταραχές, και χάος. Μιλάμε για στρατιωτικό νόμο, αχαλίνωτη πείνα, και καταστροφή της δυτικής κοινωνίας για πάντα.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα γεγονότα για να επιτευχθεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση. «Η BlackRock και η Vanguard έχουν και τα μέσα και τα κίνητρα για να τα πραγματοποιήσουν όλα», επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Προετοιμασίες

Σύμφωνα με το Noqreport.com, τα άτομα και οι οικογένειες πρέπει να προετοιμαστούν, ώστε να μην βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων:

Ελπίστε και δουλέψτε για το καλύτερο, αλλά σίγουρα προετοιμαστείτε για το χειρότερο. Αυτή είναι η νοοτροπία που όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε αμέσως.

Ο ρόλος των BlackRock και Vanguard

Η παγκόσμια αγορά τροφίμων έχει -σε μεγάλο βαθμό- περάσει στα χέρια των BlackRock και Vanguard, καθώς ελέγχουν τα μέσα παραγωγής και πλέον στοχεύουν στον έλεγχο των τεχνολογιών παραγωγής τροφίμων στις ΗΠΑ.

Οι τρεις κορυφαίοι μέτοχοι της CD Industries Holdings, της μεγαλύτερης εταιρείας λιπασμάτων στον κόσμο, περιλαμβάνουν τόσο την BlackRock όσο και την Vanguard. Η BlackRock και η Vanguard είναι, επιπλέον, οι κορυφαίοι μέτοχοι της Union Pacific, του γίγαντα των σιδηροδρόμων που μεταφέρει λιπάσματα και άλλες γεωργικές προμήθειες σε όλην την χώρα.

Οι 10 κορυφαίες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο ανήκουν επίσης, σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην BlackRock όσο και στην Vanguard. Πρόκειται για τις εταιρείες: Nestlé, PepsiCo, General Mills, Kellogg’s, Associated British Foods, Mondelez, Mars, Danone, Unilever, και Coca-Cola.

Η επιρροή της BlackRock και της Vanguard στην CF Industries Holdings και στην T. Rowe Price Associates έχει σημαντικό και άμεσο αντίκτυπο στην γεωργία στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Union Pacific άρχισε πρόσφατα να περιορίζει τις μεταφορές λιπασμάτων, επηρεάζοντας περαιτέρω την αμερικανική γεωργία. Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα επηρεάσει άμεσα βασικές γεωργικές περιοχές όπως η Αϊόβα, το Ιλινόις, το Κάνσας, η Νεμπράσκα, το Τέξας και η Καλιφόρνια. Και κατά συνέπεια θα επηρεαστεί η προσφορά και η τιμολόγηση των τροφίμων.

Ένας άλλος σημαντικός μεταφορέας γεωργικών αγαθών, ο Καναδικός Εθνικός Σιδηρόδρομος (CN), φέρεται να προσπαθεί να βοηθήσει την αγορά λιπασμάτων να αναπτυχθεί. Αλλά ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης του δεν είναι άλλος από τον Bill Gates.

Οι BlackRock και Vanguard είναι κορυφαίοι μέτοχοι της AppHarvest, μιας γεωργικής εταιρείας με έδρα το Κεντάκι, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα θερμοκήπια στον κόσμο. Εκεί καλλιεργούνται μόνο ντομάτες, οι οποίες πωλούνται στα Kroger, Meijer, και Walmart.

Τέλος, η BlackRock και η Vanguard είναι κορυφαίοι μέτοχοι στην Hydrofarm Holdings (με έδρα την Πενσυλβάνια), η οποία παράγει τρόφιμα σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με τεχνολογία κάθετης καλλιέργειας.

Η BlackRock διαθέτει επί του παρόντος επενδύσεις άνω των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σημείωση HellasMag: Όσα τώρα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, σύντομα θα έχουν άμεσο αντίκτυπο σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Αποθηκεύστε τρόφιμα, ξεκινώντας με λάδι, αλάτι, ζάχαρη, και αλεύρι. Έρχονται δύσκολοι καιροί. Μην ακούτε αυτούς που μιλούν για δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας» -εδώ έχουμε να κάνουμε με μια συνωμοτική πραγματικότητα…

Η λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα αγριεύει. Ας μην χάσουμε επαφή. Εγγράψου, για να λαμβάνεις ειδοποίηση στο email σου για κάθε νέο άρθρο:

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δύο εταιρείες, η BlackRock και η Vanguard, ελέγχουν το μέλλον – Η παραγωγή τροφίμων και η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Τα σχόλια είναι κλειστά.