Εγκλήματα Πολέμου και Αίρεση Θανάτου

Του Lance D. Johnson (Μετάφραση: Γιώργος Β. Μιχαήλ)

Ο Δρ. Φράνσις Μπόιλ, δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις, λέει ότι το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ουκρανία για να «περικυκλώσει την Ρωσία» με βιολογικά εργαστήρια και βιολογικά όπλα που θα χρησιμοποιήσει εναντίον της.

Σε μια συνέντευξη με τον Owen Shroyer στο Infowars, ο Φράνσις Μπόιλ είπε ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και το Πεντάγωνο, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν θέσει σε εφαρμογή πολιτικές για την τοποθέτηση βιολογικών όπλων στο κατώφλι της Ρωσίας.

Στην συνέντευξη, ο Δρ. Μπόιλ κατηγορεί τον Τόνι Φάουτσι, τον Φράνσις Κόλινς, και την διευθύντρια του CDC, Ροσέλ Γουαλένσκι, για εγκλήματα πολέμου.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΟΠΛΩΝ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνήθηκε ότι πραγματοποιούνται αυτές οι βιολογικές δραστηριότητες, και ο επίσημος ιστότοπος της πρεσβείας των ΗΠΑ αφαίρεσε πολλά δελτία πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή και την χρηματοδότηση των βιοεργαστηρίων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σε ολόκληρη την Ουκρανία.

Το υπουργείο προπαγάνδας της κυβέρνησης (τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και η Big Tech) υποστηρίζει τώρα ότι οποιαδήποτε αναφορά σε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία αποτελεί θεωρία συνωμοσίας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση Ομπάμα-Μπάιντεν μίλησε ανοιχτά για βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία σε προηγούμενο Συμπόσιο Συνεργατικής Μείωσης Απειλών «Nunn-Lugar». Η Victoria Nuland, η υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις, κατέθεσε σε ακρόαση στην Γερουσία των ΗΠΑ ότι τα βιοεργαστήρια υπάρχουν και ότι ανησυχεί πως το περιεχόμενό τους θα πέσει στα χέρια των Ρώσων.

Το Interim Central Reference Laboratory, ένα εργαστήριο βιοασφάλειας επιπέδου τρίτου, άνοιξε τον Ιούνιο του 2010 στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασε στοιχεία, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ λειτουργούν τουλάχιστον τριάντα διαφορετικά βιοεργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία περιέχουν βελτιώσεις σε στελέχη βακτηρίων υψηλής μολυσματικότητας, κοροναϊό, πανώλη, άνθρακα, και χρησιμοποιούν νυχτερίδες και ψύλλους ως φορείς. της εξάπλωσης της νόσου.

Ο Δρ. Μπόιλ λέει ότι πρέπει να αντισταθούμε στην ιατρική τυραννία και να θεωρήσουμε υπεύθυνους τους επιστήμονες της αίρεσης του θανάτου.

Ο Μπόιλ δεν μάσησε τα λόγια του στην συνέντευξη, όταν χαρακτήρισε τον Φάουτσι και τον Κόλινς ως «διεθνείς-διεθνικούς ναζί επιστήμονες θανάτου με βιοπόλεμο»:

Έχουμε μια διεθνή-διεθνική κλίκα επιστημόνων θανάτου του ναζιστικού βιοπολέμου, όπως ο Τόνι Φάουτσι, τον οποίον ανέδειξε ο Ρήγκαν. Όταν αναμείχτηκα σε αυτό, γύρω στο 1983 ή το 1984, ο Ρήγκαν έβαλε τον Φάουτσι επικεφαλής του προγράμματος επιθετικών όπλων βιολογικού πολέμου, και έκτοτε παραμένει στην θέση του.

Είπε, επίσης, ότι ο Φάουτσι και ο Κόλινς (πρώην επικεφαλής του NIH)

χρηματοδότησαν την έρευνα που οδήγησε στον Covid-19, αυτόν τον επιθετικό βιολογικό πόλεμο, αυτό το όπλο που έχει ιδιότητες κέρδους λειτουργίας [γενετική τροποποίηση ενός οργανισμού με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές λειτουργίες των γονιδιακών προϊόντων].

Και συνέχισε λέγοντας ότι ο Κόλινς και ο Φάουτσι είναι μέρος ενός δικτύου Ναζί που δρουν σε όλον τον κόσμο:

Ναι, υπάρχει μια αίρεση τέτοιων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και εκείνη η Κινέζα βασίλισσα της νυχτερίδας της Γουχάν, η οποία εκπαιδεύτηκε στο Galveston BSL-4 του Τέξας, που είναι και πάλι μέρος της επιθετικής βιομηχανίας βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ. Οι Βρετανοί είναι μέρος αυτής της αίρεσης, το ίδιο οι Γάλλοι και οι Ισραηλινοί. Έτσι, έχουμε ένα δίκτυο και μια αίρεση ναζιστών επιστημόνων του θανάτου με βιοπόλεμο.

Ο Δρ. Μπόιλ επεσήμανε ότι αυτοί οι επιστήμονες του θανάτου επωφελούνται από τα lockdown, από τον εξαναγκασμό, από την καταστολή των πραγματικών θεραπειών, και από τις λεγόμενες θεραπείες, δηλαδή τα αναγκαστικά εμβόλια και το επιβλαβές πρωτόκολλο. Τόνισε χαρακτηριστικά:

Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτήν την ναζιστική ιατρική τυραννία που επιβάλλουν αυτοί οι επιστήμονες του θανάτου, όπως ο Φάουτσι, ο Βαλένσκι κ.ά. – μπορούμε να συντάξουμε μια ολόκληρη λίστα με αυτούς τους ανθρώπους. Παίρνουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας γι’ αυτήν την τεχνολογία εκ των προτέρων, καθώς και σε κάθε επόμενο βήμα της διαδικασίας, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν με δύο τρόπους: να αποκομίσουν κέρδη τόσο από το ίδιο το βιολογικό όπλο πολέμου όσο και από τα υποτιθέμενα εμβόλια ή θεραπευτικά μέσα. Έτσι, μας έβαλαν σε μια πορεία θανάτου, ενώ αυτοί πηγαίνουν στην τράπεζα.

Σύμφωνα με τον Μπόιλ, εάν η Ρωσία σκοπεύει να κλείσει αυτά τα βιοεργαστήρια, τα στρατεύματά της «δεν μπορούν απλώς να ανατινάξουν τα εργαστήρια στον αέρα». Οι Ρώσοι ειδικοί βιολογικού πολέμου πρέπει να ασφαλίσουν ερμητικά αυτές τις τοποθεσίες, γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον κόσμο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο στρατός των ΗΠΑ μόλυνε τους δικούς του στρατιώτες με την ασθένεια του Πολέμου του Κόλπου, διατάσσοντάς τους να ανατινάξουν εργαστήρια στο Ιράκ.

Σήμερα, οι συκοφαντημένοι Ρώσοι έχουν μια μοναδική ευκαιρία να καταγγείλουν τους διεθνικούς βιοτρομοκράτες.

Σπάσε το μονοπώλιο της ενημέρωσης. Εγγράψου στο Newsletter μας: